Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Dröm


Ett inlägg från bloggen: Gideon Svedik


Publicerad den 19 januari 2023 15:03. Läs inlägget på bloggen här.

 Jag vaknade i natt med resterna av en dröm i mitt huvud. Det var ingen ljuvlig dröm, inte heller en mardröm. Kan det vara en profetisk dröm, eller en sanndröm? Jag tänker bara beskriva drömmen i det här inlägget som jag skriver idag. Om drömmen slår in var den sann. Slår drömmen inte in var det bara en dröm av något slag.

Drömmen handlade om en virusepidemi, som främst överförs via sexuella kontakter. Ett virus vars symptom inledningsvis påminner om strokesymptom. Motorik och talcentrum påverkas vilket kan förväxlas med en stroke. Även hjärnhinneinflammation kan bli en följd.
Smittspridningen kommer att ske genom saliv eller könsvätskor. Detta kommer att innebära att hetero- bi- homosexuella och lesbiska kommer att drabbas. Tungkyssar och oralt sex sprider viruset. Spridningen kommer att kunna spåras till (eller via) datingappar vars syfte är, eller som används för tillfälliga sexuella kontakter. Sexklubbar av olika slag kommer också att bidra till spridning av viruset. Privata sexträffar likadant. Bordeller och prostitution är också bidragande till spridningen.
Varför (enligt drömmen) kommer detta?
Gud kommer att döma sexuell frigjordhet bortkopplad från Guds tankar om sexualitet. Johannes Döparen predikade/ropade OMVÄND ER bort från synden till gemenskap med Gud. Jesus förlåter synd/synder, men han säger också SYNDA INTE MER.
Som kristenhet måste vi både peka på synd som människan måste omvända sig ifrån och att Jesus erbjuder syndernas förlåtelse. Gud HATAR synd, men han ÄLSKAR syndaren (personen). Därför måste kristenheten predika omvändelse från synd, men också NÅD från Gud. Guds kärlek är inte kravlös i den bemärkelsen att vi kan synda medvetet utan att behöva omvända oss och förändra vår livsstil. Ja, Gud förlåter oss våra synder, men han vill också se förändring i våra liv.

Hälsningar Gideon... ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Gideon Svedik.