Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

33-årig bröllopsdag


Ett inlägg från bloggen: Kristen och Glad -


Publicerad den 6 maj 2023 09:09. Läs inlägget på bloggen här.

Firar 33 år som gifta idag.


Bilden är från förra årets midsommarvandring. Det syns nästan på bilden hur jobbigt det var för mig att komma upp. Bergsbestigning är lite som livet självt. Man kämpar och kämpar och när man väl har kommit till de små topparna är stunden för njutning försvinnande liten. Det sägs att det är själva vägen som livet handlar om. 


Stretandet i livet är alltså själva livet. Och allt vi söker är lite ro och vila för själen. Och sen lite glädje på det. 


Det är bara att inse att den vila vi längtar efter kommer vi inte att få fullt ut förrän vi dör och är tillsammans med Gud. 


Ändå letar vi efter de små vattenhålen i livet. Vatten som kan hålla oss flytande. Nu tänker ni kanske att det här kommer att sluta i en hyllning till hur fantastisk Bosse är och det är han ju, det vet alla våra vänner. 


Men än mer fantastisk är vänskapen med Gud, att få ha tagit emot förlåtelse i sitt liv. Att få leva utan att vara styrd av skuldkänslor, att få fylla på i livets håligheter med kärlek från Jesus. Att veta att om människor sviker eller vänder ryggen till så har jag en trofast vän vid min sida. Och jag skulle också vilja säga att med den grunden i våra liv så har vi båda fått vara med om fantastiska saker i vår livsvandring och efter många toppar och dalar ser vi fram emot många år till. ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Kristen och Glad -.