Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Vittnesbördet: Maria Pettersson: – Gud rörde vid mig, nu kan jag andas


Ett inlägg från bloggen: Sidan 2


Publicerad den 30 maj 2023 01:01. Läs inlägget på bloggen här.

 

- Eva Marklund i tidningen Inblick -
"– Det var ett enormt trossteg för mig att gå in på ett möte överhuvudtaget. Jag upplevde att jag inte ville bli besviken och sa till Gud: ”Om du inte rör vid mig tänker jag inte bli besviken, men idag förnyar jag mitt löfte till dig och om du rör vid mig, då ska jag tala om det du gjort.”
Redan i dörren berördes Maria av lovsången och direkt möttes hon av en äldre man som hälsade på henne.
– Han fick en hälsning till mig och sa: ”Herren kommer att leda dig på en ny väg” och då började jag gråta, redan innan jag kommit in på mötet.
När Maria gick in och satte sig längst ner i lokalen kom en vän fram, hälsade och satte sig några stolar längre bort. Nu var hon inte längre helt ensam.
– Predikan handlade om kvinnan med blödningar som rörde vid hörntofsen på Jesu mantel. Då förstod jag att detta är min kväll och upplevde det hela väldigt ödesmättat...."
Läs mer här: https://inblick.se/livsberattelser/helande/maria-pettersson:--%E2%80%93-gud-rorde-vid-mig,-nu-kan-jag-andas ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Sidan 2.