Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Livet går vidare


Ett inlägg från bloggen: Kort Sagt


Publicerad den 17 september 2023 21:09. Läs inlägget på bloggen här.

 
Det är höst, mörkt, regnar. Jag har nyligen fått ett tråkigt tillkännagivande, en diagnos som inte är den bästa. Vad gör man då? Ja, ger i alla fall inte upp. Här ska inte djävulen ha någon seger, han är under mina fötter. Livet skall segra i mig. Det liv som Jesus gett mig.
Läser en gammal bok som aldrig blir gammalmodig, nämligen Dodie Osteens "Helad från cancer". Man kan ju tycka att tre ggr är tre ggr för mycket, men Jesus är alltid densamme hur många ggr det än blir. I dag lever jag och om Gud så vill och jag klarar av att vara ståndaktig så skall livet gå vidare. Guds vilja är att jag och du skall leva, inte i plåga, utan i glädje över det liv han gett oss. Inte i lidande och och det som är oöverkomligt, utan i ett liv av överflöd. Den glädjen kan bara komma inifrån, vi kommer inte att kunna undgå press om vi vill leva nära Jesus, men om vi gör det ska det kunna bli ett rikt liv. 
Dodie Osteen bekände Guds ord över sitt liv när hon blev sjuk och det var Guds ord som helade henne. Guds ord är läkedom för vår kropp. Hon sa själv att hon hade en stark tro, inte i sina tankar, men i sitt hjärta var hon övertygad om att allt var möjligt för Gud. Det är naturligt för människan att bli dyster och få nedslående tankar när omständigheter blir svåra, men då är det viktigt att matas med Guds ord och sedan tala ut hans löften. Morgon, middag, kväll ta Guds medicin, proklamera hans ord över oss.
Ords, 4: 20-23 Guds ord kommer att rädda ditt liv ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Kort Sagt.