Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Kings Church International


Ett inlägg från bloggen: Andligt forum


Publicerad den 3 september 2010 19:07. Läs inlägget på bloggen här.

Kings Church International, KCI, http://www.kcionline.org/ ;är en karismatisk församling i Winsdor utanför London. Församlingen är en G12-församling och har samarbete med andra G12-församlingar i världen, bl a Södermalmskyrkan i Stockholm. Kings Church International leds av pastor Wes Richards som också är samordnare för G12-arbetet i Europa.


Wes Richards
Min första kontakt med KCI var när vår dotter Linnea berättade att hon hade hittat en fantastisk församling i Windsor och tills jag kunde besöka församlingen personligen fick jag hålla till godo med mp3-predikan från pastor Wes. Den första predikan jag valde ur deras arkiv var "In the beginning....God". Antagligen för att den var så kort (10 min), ett lämpligt smakprov. En predikan på nyårsdagen där han tar upp hur våra prioriteringar måste vara inför det nya året i gemenskapen med Gud. På 10 minuter lyckades Wes Richards med en predikan med mer substans än många entimmarspredikningar.

Lyssna på Wes Richards predikan "In the Beginning...God"!

G12


César Castellanos
1983 César Castellanos upplevde Guds tilltal att starta en församling i Bogota. Tilltalet var att starta en stor församling men när församlingen startades i Castellanos vardagsrum 1983 bestod den av 8 personer. Idag har församlingen mer än 100.000 medlemmar och påverkar både tusentals församlingar över hela världen och har ett inflytande över nationen Columbia.
http://www.youtube.com/watch?v=nZDW1LQSDuY&;feature=related


Församling är sedan början uppbyggd på cellgrupper med 12 personer. Utgångsläget är Jesus cellgrupp på 12 lärjungar och den handledning som lärjungarna fick av sin mästare.
Läs mer om G12 på cellkyrkan.nu om vad G12 är.
G12 Europa ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Andligt forum.