Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Förtrösta på Herren


Ett inlägg från bloggen: Min vardag


Publicerad den 18 augusti 2011 21:09. Läs inlägget på bloggen här.

Var ett bra tag sedan jag senast skrev, tog lite sommarlov även från bloggandet.
Men vet ni vad jag inte tog sommarlov från? Min relation med Gud, Gud har verkligen haft så mycket att ge denna sommaren att jag känner mig fylld upp över öronen.
På måndag drar skolan igång för mig, jag vet att det är många som suckar och klagar, alltid trott att jag skulle vare en utav dem men nu ikväll sitter jag här med ett leende på läpparna och med stora förväntningar på vad Gud har för mig dessa tre år med plugg, jag känner mig mer motiverad än vad jag gjort på länge inför tanken att behöva plugga, något jag tackar Gud för, i början av sommaren var jag helt slut och trodde att jag aldrig skulle finna motivation till att börja plugga så utan Gud hade jag suttit här och varit en av de som skulle sucka och klaga, vem vet, kanske jag till och med skulle ha hoppat av? Men nu finns inte den tanken utan jag taggar inför tre år då jag ska ge allt med Gud ständigt vid min sida!
Kort och gott det som jag vill dela med er denna kväll är att Gud är mycket större än allt som finns i världen, mycket större än våra problem och svårighet, lägg allt i hans händer och förtrösta på honom så ska han ta hand om din situation, precis som jag känner att han just nu tar hand om min! ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Min vardag.