Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Riktlinjer

KristnaBloggar.com är en bloggkatalog för kristna bloggare. Du som har tagit emot Jesus som din frälsare och tror på Honom och skriver en blogg som visar på din tro är välkommen i katalogen. Det du representerar och står för måste vara enligt bibelns budskap. Vi har ändrat i våra riktlinjer en aning vilket öppnar för fler samfund och kyrkor att lägga till sin blogg här. Du står härmed som ansvarig inför Gud för det du skriver - vi dömer inte det du skriver även om något kan anses diskutablet. För dem som tycker att en blogg skriver "fel" rekommenderar vi att besöka den bloggen och skriva kommentarer till ägaren och på så sätt få en diskussion i ämnet.

Vi godkänner dock inte uppenbara villoläror såsåm jehovas vittnen, mormonkyrkan och sekter. Vi har rätten att även efter att blogg godkänts ta bort den om information skulle uppstå som visar på uppenbar feltolkning av kristendomen.

Du som skriver bloggen står som ansvarig och vi avsäger oss allt ansvar för innehåll från din blogg som kan visas i vår katalog. Besökare som finner blogginlägg stötande kan anmäla dem och vi har rätten att ta bort indexerade inlägg - vilket dock inte händer ofta.

För dig som har en blogg som inte uppfyller kraven ber vi dig söka efter annan katalog.

Denna katalog är endast för bloggar. Vanliga hemsidor godkänns inte för listning. Har du en hemsida så fundera på att starta en blogg också som ett komplement till din hemsida. Lägg sedan till din blogg här.

Då det redan finns många kataloger för alla möjliga sorters bloggar hänvisar vi dig som inte är kristen att lägga till din blogg i dessa, gör en sökning på Google så hittar du direkt bloggkataloger för dig.